Masszőrömet házhoz

2018.12.02

Saját érzéseimet osztom meg, nem tudhatom, hogy más mit gondol erről a gondolatmenetről.

Végre beköszöntött a hideg tél, bár a jövő hétre már ismét plusz 10 fok körül is lehet a hőmérséklet. Őszintén bevallom, én nem reagálok túl jól erre a hirtelen időváltozásra. Nagyon ritka nálam a fejfájás, de amikor fáj, akkor repesztő érzés van a fejemben. Ilyenkor jó, hogy kéznél vagyok magamnak. Igaz, meg sem közelíti azt, amikor más masszírozza meg a nyakamat, fejemet - vérbőséget okozva, az idegpályákat átnyomkodva, a fejen lévő reflexpontokat érintve.

Mit kíván az emberfia ilyenkor? Csend, nyugalom, egy forró tea és egy jó masszázs. Ha már masszázs, akkor az legyen minimum 90 perces, s utána egy kiadós pihenés, zenehallgatás vagy olvasás, egy jó film.

Ezt kívánom én is. Hozzám még masszázságyat sem kell hozni. Nincs kedvem utána menni sehova, főleg nem ilyen hidegben. Még úgy sem, hogy esetleg kocsival megyek. A vezetés közbeni stresszel nem akarom elrontani a nyugalmam. Ahogy írom e sorokat, jól tudom, hogy ma nem lesz már senki aki eljön. Csak ábrándozok. Vasárnap van, 18:39 perc, s tényleg fáj a fejem.